Elke sporter
verdient een goede trainer

Trainingen

Een doel nastreven doe je met zijn allen. De gehele organisatie met de neus een kant op. Iedereen met zijn maximale kunnen. Ook uw financiële krachten.

Het voeren van een juiste en volledige administratie vereist eigenschappen die niet direct zichtbaar zijn in je werk. Ook vereist dit kennis die je niet altijd meekrijgt tijdens je studie. Als je dan tijdens je beoordeling te horen krijgt dat je nog steeds niet naar behoren functioneert, dan leidt dat bij sommige organisaties tot een hoog verloop binnen de financiële ondersteuning van de organisatie. Dit maakt een organisatie instabiel, is duur en komt uw organisatie daarmee niet ten goede.

Specifieke trainingen bieden dan in veel gevallen een uitkomst. Op basis van de rol van iemand binnen het financiële proces en een overzicht van de verbeterpunten stellen wij een training op die op maat is. De training is vaak erg inhoudelijk, maar kan soms ook bestaan uit een stuk coaching. Dergelijke basis boekhouding trainingen verzorgen wij ook voor organisaties die stagiaires en uitzendkrachten inzetten op de administratieve functies.

©2022 - Olijff | info@olijff.nl | Algemene voorwaarden | Sitemap | Ontwerp & Realisatie: Timaar