Volledig, integer
en simpel

Over ons

Olijff Controllers & Administrateurs is opgericht met als doel een groep ondernemingen te bedienen van een bepaalde omvang. Denk aan een onderneming uit het Gooi die misschien te klein is om een (business) controller in dienst te nemen, maar te groot is om de expertise hiervan te missen. Voor deze ondernemingen biedt Olijff mogelijkheden die variëren van het maandelijks controleren en afsluiten van de administratie tot het uitwerken van een nieuwe business case.

Met een gezonde dosis ambitie, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfkritiek heb ik de afgelopen 10 jaar verschillende financiële rollen bekleed. Van boekhouder, waarbij ik de administratie voor verschillende ondernemers verzorgde, tot Finance manager van een, door de FD gazelle genomineerde, organisatie.

Met veel energie opent Olijff Controllers & Administrateurs haar deuren in Hilversum. Samen met onze huisfiscalist, salarisadministrateur en gecertificeerd accountant kunnen wij u vanuit ons kleine kantoor een complete dienstverlening aanbieden. Tot snel bij Olijff.

©2022 - Olijff | info@olijff.nl | Algemene voorwaarden | Sitemap | Ontwerp & Realisatie: Timaar